Softwareudvikler søges (Frontend) - Sekoia

Softwareudvikler søges (Frontend)

Som vores nye frontend udvikler bliver du en del af vores awesome team i R&D. Du kommer til at tage aktiv del i design og udvikling af vores eget produkt. Du får medbestemmelse og ansvar og udvikler dig fagligt såvel som personligt sammen med dine holdkammerater, produktejere og alle de andre fantastiske mennesker i Sekoia.

Plads til dig og din fremtid

Fleksibel arbejdsplads
Fleksibel arbejdsplads
Man hører om work-life-balance mange steder, men vi mener det faktisk. Derfor opfordrer vi vores medarbejdere til at strukturere deres arbejde på en måde, der giver mening for dem og deres liv.
Udstyr til at løse opgaven
Udstyr til at løse opgaven
Du er specialisten, og dit udstyr skal naturligvis være i orden. Vi stiller derfor alle værktøjer du skal bruge for at være effektiv til rådighed og det må aldrig være en forhindring for dig i dit arbejde.
Læring
Læring
Er du til en stor stak bøger eller måske et kursus på Pluralsight så har du altid mulighed for at forbedre dit skillset. Vi støtter op omkring din faglige udvikling.

Lav noget som faktisk gør en forskel

Hos Sekoia udvikler vi software til plejesektoren. Vi forsøger at hjælpe personalet på gulvet omkring borgerne. Vi mener, personalet skal bruge tid på pleje og ikke IT. Derfor gør vi en dyd ud af, at vores software skal være intuitivt og driftsikkert.

Du vil blive en del af en udviklingsafdeling bestående af 7 medarbejdere, herunder designere, frontend- og backendudviklere. Vores afdeling er kendetegnet ved hygge, god humor og sparring – samt et særligt fokus på høj kvalitet i vores arbejde.

Fleksibilitet er i højsædet, og vi arbejder altid for, at det skal være rart at gå på arbejde. Der er højt til loftet og gode relationer.

Hos Sekoia hygger vi med mange sociale arrangementer. Vi har alt fra hverdagshygge med brætspil til fester samt en bred vifte af anderledes påfund såsom bow-combat, speedbådsture og glidebanerundbold.

Du har det der skal til

Din ryksæk er fyldt med minimum 3 års erfaring med at udvikle og drifte webapplikationer. Det er ikke så vigtigt, hvilken uddannelse du har, men mere at du forstår at udvikle, teste og drifte software. 

Vi forestiller os, at du snakker React som dit andet moderssprog, for det er her vi forventer du brillierer. Du ved hvor komponenter skal placeres, så de er nemme at finde, og du har styr på komposition af disse komponenter. 

Du har gåpåmod, tør stå ved dine holdninger, er løsningsorienteret og konstruktiv, og du har erfaringen til at sætte den tekniske retning for vores frontend.

 

Hvad skal du lave?

Du kommer til arbejde i vores frontend-kodebase, som består af 2 React web klienter. De to klienter er henholdsvis en administrationsdel til opsætning og en applikation til personalet som arbejder med borgerne.
Begge applikationer udvikles i et Mono-repo, som bygges og deployes fra Azure Devops. Vi benytter Rush til at styre udvikling og byg i vores Mono-repo, mens koden skrives i Typescript.

Et eksmpel på din kommende dagligdag

Et eksempel på et projekt eller feature, som vi har tilføjet, er notifikationer til medarbejdere. I Sekoia har vi en del skemaer/formularer, som bliver udfyldt og netop her har der været et ønske om at medarbejdere kan notificeres.
Vores Frontend håndterede opsætning af SignalR i vores administrationsklient, samt samarbejdet om udveksling af data med backend’en. Den anden klient blev ligeledes udvidet med notifikationer, hvor genbrug fremstår som et skoleeksempel. Denne klient havde allerede signalR understøttelse, så udvidelsen gik på at få “notifikationer” til at være en del af den samlede pakke og infrastruktur, så vi kun holder én SignalR forbindelse.
Udover dette så blev der bygget UI komponenter til fremvisning af notifikationer for medarbejderne.

Det daglige arbejde som frontend-udviklere foregår i tæt samarbejde med backend-udviklere og resten af teamet, for at sikre løsningen virker end-to-end. I store træk designes hele løsningen på vores “Planning”, mens detaljer og uforudsete ting kan afklares af en eller flere udviklere løbende i sprintet.

Forvent noget af os!

Hos Sekoia har vi et agilt udviklingsmiljø, hvor teknologi og kvalitet er i højsædet. Vi kører SCRUM, og hver 14. dag leverer vi nyt software til vores kunder – i over 10 år uden servicevinduer.

Vi er stolte af de tekniske løsninger som udgør slutproduktet vores kunder og brugere får i hænderne. Det er et altafgørende succeskriterie for os, at produktet er vellidt, ser godt ud og altid fungerer.

Vi sætter en ære i kvalitet og den rigtige løsning og anvender en event drevet microservice arkitektur. Vi refaktorerer når der er brug for det, og vi bygger løsningerne i fællesskab så vi kan være stolte af dem og kan stå inde for de tekniske løsninger.

  • Du bliver en del af et hold som tager ejerskab og derfor samtidig har mandat til at tage beslutninger.
  • Vi tror på at det er dét der gør dig til en dygtig udvikler og at du samtidig udvikler dig som medarbejder og menneske i Sekoia.
  • Du kommer til at indgå i en uformel organisation med flad struktur og kort vej til beslutning
  • Mulighed for at dygtiggøre dig indenfor dit fagområde og anvende din viden i praksis og se resultatet af din indsats
  • Der er rig mulighed for faglig sparing med dygtige kollegaer
  • Udviklingsmuligheder med fokus på dine drømme og visioner som udvikler
  • Pension med sundheds- og livsforsikring

Bliv en del af en ansvarlig virksomhed og godt fællesskab

Arrangementkalender
Arrangementkalender
Vi skal alle sammen kende hinanden så godt som muligt. Derfor har vi lavet en kalender med hele årets arrangementer og hængt op på kontoret. Der er alt fra FIFA turneringer til Sommerfest og juleklip til LAN-party. Har du selv en idé til et arrangement eller en klub i klubben så hilser vi det velkommen.
Madordning – Meyers køkken
Madordning – Meyers køkken
Om du er til det traditionelle eller veganske køkken, så skal vi nok sørge for at du får dækket dine behov. Med vores fantastiske madordning fra Meyers køkken får du en ny oplevelse hver dag. Har du præferencer for noget ekstra til kontorets køkken siger du også bare til.
Papkrig! - kom og få tæsk
Papkrig! - kom og få tæsk
Vi mødes jævnligt for at spille brætspil på kontoret og håber du vil være med til at tæve alle dine kollegaer i det nyeste nye brætspil en har fået ind af døren fra kickstarter. Vil du bare være med for hyggen, pizzaen og slikskålen skyld så er du mere end velkommen. Det handler om at ha' det sjovt sammen! (og selvfølgelig se hvem der vinder...)
Get your VR legs!
Get your VR legs!
Vi er lidt nogle nørder, og så er der også et par stykker der har købt noget VR udstyr så vi kan spille minigolf, dungeon crawlers eller shooters sammen når vi har lyst
Firma CS
Firma CS
Ja okay vi er måske ikke de bedste, måske er vi slet ikke på ranglisten, men vi har da deltaget, og vi har haft det vildt sjovt med det. Endda haft en holdkaptajn og streamet vores kampe. Why not have some fun!
Du er fællesskabet
Du er fællesskabet
Vi er en lille virksomhed, ingen bureaukrati og derfor kort vej til beslutning, Og det kan man mærke. Alle er i samme båd, arbejder mod det samme mål og vil gøre en forskel, og vil se det ske.

“Det er da 100% mig!” tænker du

Vi er overbevist om, at du i det mindste er blevet nysgerrighed og du derfor godt kunne tænke dig at høre mere om hvem Sekoia er og hvad vi kan tilbyde som arbejdsplads.

Måske skal vi bare tage en kop kaffe eller et kald over telefonen for at finde ud af om der er et match. Du må også meget gerne række ud på linkedin eller email. Uanset hvad kan du række ud til vores CTO Claus Nielsen på cln@sekoia.dk, flinker fyr som kan fortælle dig alt om hvem vi er og hvilken type person vi vi leder efter.

Vi ser frem til at høre fra dig!