Sekoia Guide - Sekoia

Sekoia Guide

Hvordan er det nu, man opretter en borger eller ændrer en opgave? I stedet for at lede længe efter svar, har I mulighed for at bruge vores digitale guide inde i administrationen. Den kender vejen.
"Guiden bruger vi meget. Især til medarbejdere og vikarer, som ikke sidder så tit i administrationen. Vi havde en medarbejder den anden dag, som skulle arbejde med delmål. Hun blev lige guidet igennem trin for trin. Så jeg var faktisk fri for at skulle hjælpe hende igennem.”
Anja Toftgaard, funktionsleder på Saustrup, Holstebro

Guiden vil altid hjælpe jer direkte i administrationen

Sekoia træning

Sekoia Guide

Bare rolig. I får ikke udleveret en gigantisk manual. I stedet bruger vi en digital guide, som hjælper, når man har brug for hjælp.

Guiden findes nede i venstre hjørne. Klik på ”Hvordan gør jeg?”
Træningsforløb i guiden

Træning i Sekoia

Vi er meget bevidste om, at det vigtigste for ethvert system er brugerne. Det betyder, at vi prøver at guide jer så godt, vi kan. Trin for trin. Vi har sågar lavet et træningsforløb. I takt med at træningsopgaverne udføres, vil I få vist, hvor mange procent af forløbet, der er udført.

Få hjælp fra guiden

"Indimellem er der selvfølgelig medarbejdere, som spørger: Hvordan er det lige, at man gør det her. De kan så bruge guiden til at få hjælp, og så syntes de faktisk, at det er super nemt."
Gitte, Plejecenterleder, Ellen Mariehjemmet
thumbnail af guide