Hvem er KMD Sekoia? Her kan du læse mere om os | Sekoia

KMD Sekoia

Om Sekoia

"Vores vigtigste opgave er at støtte fagpersonalet i deres arbejde med at skabe en tryg, sikker og personcentreret pleje."

KMD Sekoia

50 millioner registreringer årligt

Direkte integration til KMD Nexus

30.000 daglige aktiviteter

Vores løfte til dig

Vi hjælper jer til at levere bedre pleje til jeres borgere. Med den rette information når i behøver den, kan i fokusere på at levere den bedst mulige pleje til borgerne. Integreret op mod KMD Nexus, så det er nemt at dokumentere de mange indsatser.

Vores tidslinje

Vores vigtigste opgave er at støtte fagpersonalet. Borgernes behov og fagpersonalets arbejdsgange spiller en afgørende rolle i Sekoia. Vi gør en dyd ud af, at nye medarbejdere kommer med ud og ser bostederne eller plejecentrene i aktion med Sekoia.

Sekoia ejes af KMD hvor mange af os har en social- eller sundhedsfaglig baggrund. Fra sygeplejersker til pædagoger. Selvom vi ikke alle har lige den baggrund, deler vi et fælles mål. Vi vil være med til at støtte personalet i deres arbejde med borgerne.

Vores kunders erfaringer

Hvorfor navnet Sekoia?

Vi bliver ofte spurgt om det…

Navnet Sekoia er inspireret af det enorme Sequioa træ, der er at finde i Californien. Ligesom træet er grundstammen i dens økosystem, så aspirerer vi også efter at være den samme grundstamme i plejepersonalets arbejdsdag. Så der kan bruges mere tid og flere ressourcer på borgerne.

Hold kontakten