Sekoia lancerer nye tiltag i kampen mod COVID-19 - Sekoia

Sekoia lancerer nye tiltag i kampen mod COVID-19

Der er ekstremt pres på plejesektoren i disse dage. Sygefraværet stiger fra dag til dag. Akutte nød-jobbanker oprettes og nogle kommuner sender administrative medarbejdere til at hjælpe i plejen.

Patientsikkerhedsstyrelsens direktør har aflyst samtlige tilsyn. Og forventer flere fejl fra sundhedspersonalet. Man må tilpasse kvaliteten til den forhåndenværende kapacitet.

Det reagerer vi på i Sekoia. Vi vil kæmpe med mod Corona!

Med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 vil vi gerne stå til rådighed og tilbyde vores hjælp f.eks. til at opbygge skemaer, uploade udvalgte instruktioner mm. Så personalet på gulvet har de allervigtigste retningslinjer og muligheder for sund dataopsamling.

Sekoia kan anvendes ekstraordinært i denne tid. Med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19, har vi søsat en række nye initiativer:

  • 8 helt nye Sundhedsmålinger skal hjælpe med at registrere og monitorere borgernes sundhed, så et indblik i fx temperatur og respirationsfrekvens kan sikre rettidige handlinger på alle borgere
  • Covid-19 symptomer? Et nyt skema gør det nemt at registrere sine observationer på borgerens helbredstilstand.
  • Billeder, videoer og andre instruktioner der ellers er låst til kontoret, kan nu formidles direkte til frontlinjen.

Alle har travlt og meget andet at forholde sig til. Vi har derfor besluttet at stå ekstraordinært til rådighed med opbygning af nye Skemaer, udvalgte Instruktioner og andre opgaver, som bosteder og plejecentre kunne have brug for vores hjælp til.

Personalet på gulvet bør have de allervigtigste retningslinjer og muligheder for sund dataopsamling, vagtlag for vagtlag. Dag for dag.