Praktikopslag: Praktik som softwareudvikler - Sekoia

Praktikopslag: Praktik som softwareudvikler

Supporter

Læser du softwareteknologi eller sundhedsteknologi og skal i praktik til efteråret? Så kig med her

Hos Sekoia udvikler vi software til plejesektoren. Vores software hjælper personalet på gulvet omkring borgerne. Vi mener, personalet skal bruge tid på pleje, ikke IT. Derfor gør vi en dyd ud af, at vores software skal være brugervenligt og driftsikkert.

Som praktikant vil du blive en del af en udviklingsafdeling bestående af 9 medarbejdere, herunder designere, frontend- og backendudviklere. Vi anvender SCRUM og hver 14. dag leverer vi software til vores kunder. Vores afdeling er kendetegnet ved hygge, god humor og sparring – samt et særligt fokus på høj kvalitet i vores arbejde.

Som praktikant ved Sekoia bliver du en del af et team af erfarne og dygtige udviklere, som altid har tid til at hjælpe og sparre med dig. Vi ønsker at skabe det bedste praktikforløb for netop dig, hvor der er tid og plads til at du lære og udvikle dig fagligt.

Som en del af udviklingsteamet vil du arbejde med moderne teknologier. I vores backend anvender vi en eventdrevet microservice arkitektur og udvikler i C# og anvender
.NET. Frontenden udvikles i React og Typescript. Det hele er desuden hostet i Microsoft Azure. Du kommer ydermere til at deltage i dagligdagen på lige fod med resten af teamet, og vil derfor hurtigt blive inkluderet i design-, arkitektur- og prioriteringsbeslutninger.

Din praktik hos os

Mulighed for at dygtiggøre dig inden for dit fagområde og anvende din viden i praksis og se resultatet af din indsats
Mulighed for at stifte bekendtskab med alle aspekter af softwareudvikling – frontend- og backendudvikling, arkitektur- og design, DevOps, løbende drift osv.
Rig mulighed for faglig sparring med dygtige kollegaer
Udviklingsmuligheder med fokus på dine interesser og visioner som udvikler
Muligheder efter praktik som studieudvikler og softwareudvikler
Sociale arrangementer – brætspilsaften, fredagsbar og hvad vi ellers finder på
Du vil selvfølgelig få løn under praktik – og en lækker frokostordning!

Om dig

Du læser softwareteknologi eller sundhedsteknologi – hvis du læser sundhedsteknologi, har du en interesse i softwareudvikling
Du har lysten til at nørde og udvikle dig som softwareudvikler
Du er selvstændig og ansvarsfuld
Du arbejder struktureret og er initiativrig

Det praktiske

Praktik start er August 2023.

Send din ansøgning til Claus på cln@sekoia.dk