Nexus Medicin integration | Sekoia

Nexus Medicin

Sekoia viser en liste med planlagte medicinopgaver fra Nexus' medicinkort. En medicinopgave indeholder informationer om præparat og dosis, så personalet har de informationer til rådighed, der sikrer håndteringen af borgernes medicin. Medicinadministrationer kan dokumenteres i Nexus med et flueben i Sekoia.

Doseret og dosisdispenseret medicin vises med antallet af hele, halve og kvarte tabletter, således at pilleoptællingen kan foretages hurtigt, enkelt og sikkert.
"Den integration vi har fra Nexus til Sekoia gør, at vi har fået en masse relevant og up-to-date information i Sekoia, som går automatisk fra vores omsorgssystem. Det gør, at vi kan hjælpe borgerne mest muligt i stedet for at sidde inde på kontoret. Og så får jeg lidt mere tid ude ved borgerne."
SSA Louise, Plejecenteret Lundtoft, Vejen Kommune

Integrationerne giver værdi i mange kommuner

Holstebro KMD Nexus integration til Sekoia
Billede sf Brønderslev kommunes logo og våbenskjold
Kolding integration til Nexus
Vejen kommune
thumbnail af nexus medicin
"Med integrationen mellem (KMD)Nexus og Sekoia er det blevet mere forudsigeligt og overskueligt. Det er tydeligt, hvad der er doseret og dosisdispenseret. Der er en større tydelighed på medicindosering – også det der ikke umiddelbart kan doseres som Movicol, smerteplastre, injektioner osv"
Anja Toftgaard, Konstitueret funktionsleder, Bostedet Saustrup

Sikker håndtering af PN Medicin

Den enkle dokumentation og sikring af rettidig udlevering af PN medicin, er en del af arbejdsgangen i Sekoia. Med få tryk registreres effekt med fuld integration til KMD Nexus.