Målinger - Sekoia

Spar turen til kontoret og registrer sundhedsmålinger med det samme

Borgernes sundhed er i fokus. Med målinger i Sekoia kan du spare tid, spotte mønstre og sikre den gode følelse i maven. Der er styr på alle.
Visning af målinger hos en borger

Få lynhurtigt et overblik

Med sundhedsmålinger får du hurtigt et overblik over borgerens sundhedsdata. Målingerne giver anledning til dialog og understøtter den faglige indsats.
Sundhedsmåling graf 2

Følg udviklingen i en periode

Det er overskueligt at følge med i sundhedsdata i de forskellige grafer. Målingerne kan registreres fra alle skærme, tablets og telefoner. Du kan slette en måling, hvis den registreres forkert. Målingerne slettes ikke helt, men kan så kun ses i administrationen.
Sundhedsmåling graf

Vælg den rette visning

Du kan se sundhedsdata for de sidste 3 år og desuden downloade de ønskede rapporter, hvis de skal bruges hos lægen eller på hospitalet.
”Den store forskel fra før, vi havde Sekoia, til nu. Vi har fået meget mere fokus på at lave dataindsamlinger, idet dokumentationen nu foregår ude hos borgeren. Det har gjort vores arbejdsgange nemmere.”
Søren Lytzau, Udviklingskonsulent og Fysioterapeut

Væskeregistrering

Hurtigt og nemt. Få automatiske optællinger af udleveret og indtaget væske. Resultatet vises i en overskuelig graf. Du kan arbejde mod et mål for dagen.

Sundhedsmålinger i Sekoia

Blodsukker
Iltmætning
Puls og blodtryk
Respirationsfrekvens
Temperatur
Vægt