Nexus Medicin integration | Sekoia

Sikker medicin med integration til Nexus

Med medicin integrationen glemmer I ikke medicinopgaver. De er listet sammen med de andre opgaver. Det sikrer alt huskes. Også sideordinationerne. Reducer dine UTH'er på medicin gennem visuel opstilling af pillerne - og automatisk dokumentation i Nexus. Sikkert, nemt og effektivt
"Den integration vi har fra Nexus til Sekoia gør, at vi har fået en masse relevant og up-to-date information i Sekoia, som går automatisk fra vores omsorgssystem. Det gør, at vi kan hjælpe borgerne mest muligt i stedet for at sidde inde på kontoret. Og så får jeg lidt mere tid ude ved borgerne."
SSA Louise, Plejecenteret Lundtoft, Vejen Kommune

Integrationerne giver værdi i mange kommuner

Holstebro KMD Nexus integration til Sekoia
Billede sf Brønderslev kommunes logo og våbenskjold
Kolding integration til Nexus
Vejen kommune
thumbnail af nexus medicin
"Med integrationen mellem (KMD)Nexus og Sekoia er det blevet mere forudsigeligt og overskueligt. Det er tydeligt, hvad der er doseret og dosisdispenseret. Der er en større tydelighed på medicindosering – også det der ikke umiddelbart kan doseres som Movicol, smerteplastre, injektioner osv"
Anja Toftgaard, Konstitueret funktionsleder, Bostedet Saustrup

Sikker håndtering af PN Medicin

Den enkle dokumentation og sikring af rettidig udlevering af PN medicin, er en del af arbejdsgangen i Sekoia. Med få tryk registreres effekt med fuld integration til KMD Nexus.