FSIII - Sekoia

FSIII har aldrig været lettere at gå til

Sekoia understøtter jeres arbejde med FSIII. Med en automatisk integration til KMD Nexus så alt bliver dokumenteret. Når du opdaterer i Nexus, vil det også være synligt i Sekoia. Og omvendt.

FSIII Observationer

FSIII Indsatser

FSIII Handlingsanvisninger

Skemaregistrering i Sekoia

FSIII Observationer hos borgeren

Lav FSIII Observationer ude hos borgeren. Observationer der laves i Sekoia kan tilgås både fra tablets og telefoner og i Nexus.

Hvis Observationer registreres i Nexus, vil de ligeledes kunne tilgås fra Sekoia.
Bilede af en tablet der viser en oversigt over planer

FSIII Indsatser er altid ved hånden

Integrationen til KMD Nexus tilgås fra funktionen Planer i Sekoia. Når Planer tilgås, vil der læses i Nexus, om der er indsatser og handlingsanvisninger tilgængeligt og vise disse. Under indsatserne vil følgende informationer være (hvis de er oprettet i Nexus): Indsatsbeskrivelse og handlingsanvisninger (der kan vise mere end en).
Opfølgning i Sekoia

Instruktion ude hos borgeren

VAR links kan indsættes i handlingsanvisningerne, så de er tilgængelige med det samme. Det er muligt at få vist Planer i Sekoia med de oprettede FSIII indsatser og handlingsanvisninger ved siden af borgerens opgaveliste. Dermed bliver det tydeligt ud fra den planlagte opgave, at der skal arbejdes med en konkret indsats, og at denne skal løses med vejledning fra handlingsanvisningen.
Thumbnail for FS3 Observationer video