Fra haters til digitale superbrugere i Brønderslev Kommune | Sekoia

Fra haters til digitale superbrugere

Brønderslev Kommune har nu Sekoia på alle plejecentre og bosteder. 8 bosteder og 6 plejecentre. "Der er ikke noget, der kan gå galt. Sekoia er idiot-sikker. Det kører bare. Alle kan finde ud af det."
Skiftet til Sekoia gør det nemmere at komme i gang med opgaverne. Man skal ikke lede efter opgavebeskrivelser i papirdokumenter eller tilbage på kontoret. Det gælder både for nye og faste medarbejdere.
Berit Rosenkilde, Plejecenterleder på Støberiet

Endnu et frustrende IT-system?

I starten var det ikke alle, der var lige positivt stemte.Tanken om at skulle bøvle med et nyt ”IT-system” var uoverskueligt for nogle. Implementeringen af Sekoia foregår over flere dage, hvor alle brugere bliver fortrolige med systemet. Det er nødvendigt i en hverdag, hvor der hverken er tid eller lyst til indviklede IT-løsninger.

”Det er dejligt, at vores kollegaer, som nærmer sig efterlønsalderen, også er positive. De var vores ”haters”. Bare da ordet ”Sekoia” blev nævnt, var responsen NEJ! Men så var de nede til undervisning, og så var de faktisk omvendte. Der er ikke noget, der kan gå galt. Sekoia er idiot-sikker. Det kører bare. Alle kan finde ud af det.” fortæller Lone, der er SSH.

En uvurderlig hjælp for personalet

Et af plejecentrene i Brønderslev hedder Støberiet. Med 50 ansatte, hvoraf 35 er fastansatte, er der ofte afløsere. At få disse hurtigt i gang er vigtigt for plejecenterleder, Berit Rosenkilde.

Skiftet til Sekoia gør det nemmere at komme i gang med opgaverne. Man skal ikke lede efter opgavebeskrivelser i papirdokumenter eller tilbage på kontoret. Det gælder både for nye og faste medarbejdere.

Klare og tydelige opgaver

Selv hvis en fast medarbejder flytter fra en gruppe til en anden, hjælper Sekoia til. Der står klart og tydeligt, hvornår og hvordan opgaverne skal udføres.

Det giver et overblik over de opgaver, der skal udføres i løbet af en dag. Det hjælper personalet med at prioritere og fagligt vurdere de enkelte indsatser.

Andre resultater fra Brønderslev Kommune

Støberiet kan se et mærkbart fald i antallet af UTH på glemt medicin.
De har nu en overskuelig opfølgning i forhold til registrering af klippekort.
Brønderslev Kommune har haft Sekoia siden 2015