Integration til KMD Nexus sparer tid og forbedrer plejen - Sekoia

Integration til KMD Nexus sparer tid og forbedrer plejen

Plejecenter Lundtoft i Vejen Kommune har arbejdet med Sekoia siden 2016. De drager gavn af integrationen mellem KMD Nexus og Sekoia. Det sparer tid og løfter kvaliteten i hverdagen.
Inden vi fik Sekoia, var der rigtig meget papirarbejde, der skulle vedligeholdes. Vi brugte meget tid på at finde tingene og sikre papirerne lå de rigtige steder. Sekoia er det samme sted hver gang, og det sker hos borgeren.
SSA Louise, Plejecenter Lundtoft

Nexus og Sekoia sparer tid og løfter kvaliteten i plejen

Det var en klar prioritet for Vejen Kommune at undgå dobbeltdokumentation, når valget af en samlet digital pakke skulle foretages. Derfor var en integration til omsorgssystemet KMD Nexus afgørende for Bo Smith, som er Områdeleder i Askov-Brørup:

”Det har været helt afgørende for os, at den partner, vi valgte, også var med på en udviklingsrejse, hvor vi kunne undgå dobbeltdokumentation. Indtil videre har vi fået en række elementer fra KMD Nexus, som er vores omsorgssystem, vist i Sekoia, og vi kan kommunikere fra Sekoia og ind i Nexus.”

Intet papirarbejde der skal vedligeholdes

Med Sekoia er dokumentationsprocessen blevet forkortet markant. Den nyvundne tid kan bruges ude ved borgerne på at levere endnu bedre pleje. Personalet har deres information om borgeren få tryk væk. Det skaber værdi, hvis man spørger Louise, som er Social- og Sundhedsassistent på Plejecenter Lundtoft:

”Den integration vi har fået lavet fra Nexus til Sekoia gør, at vi har fået en masse informationer ud, som går automatisk fra vores omsorgssystem til Sekoia og omvendt. Det skal ikke vedligeholdes, og det er relevant information, der kan bruges ude på stuerne. Det gør, at vi kan hjælpe borgerne mest muligt i stedet for at sidde inde på kontoret. Og så får jeg lidt mere tid ude ved borgerne.”

Lavt sygefravær og høj trivsel

I 2018 blev Plejecenteret Lundtoft indstillet til Arbejdsmiljøprisen for deres evne til at omsætte teknologi til værdi. Effekterne af et godt arbejdsmiljø er også synlige i konkret målestok. En sygefraværsprocent på 0,5 % taler sit tydelige sprog om en kultur, hvor medarbejderne trives:

”Jeg er helt sikker på, at når vi er ude og søge efter nye medarbejdere, så er det at vi har været nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2018 et af de kort, der gør, at vi lige kommer et mulehår foran andre arbejdspladser” fortæller Bo Smith.

Andre facts fra Vejen Kommune

Plejecenteret Lundtoft har 30 ældreboliger og 12 demensboliger fordelt på 3 afdelinger
Sekoia blev implementeret på Plejecenter Lundtoft i 2016 og har brugt integrationen til KMD Nexus siden 2018
Sekoia er implementeret på alle plejecentre i Vejen Kommune